OVER ONS

Bedrijfsprofiel

Dekkers Transport Holland kent zijn oorsprong in de pluimveesector. Met de kennis en kunde vanuit een eigen pluimveebedrijf is overgestapt op het transport van eendagskuikens. Met veel ambitie, gedrevenheid en hard werken is het bedrijf uitgegroeid tot een van de vaste waarden op de markt met een wagenpark van bijna twintig trucks.

Al meer dan 25 jaar streven wij naar kwaliteit en het leveren van een toegevoegde waarde door mee te denken met onze klanten en het bieden van extra service. Deze meerwaarde bieden wij door onze kennis, ervaring en betrokkenheid op de markt. Met onze expertise geven wij inhoud en sturing aan de wensen van onze klanten en dragen wij bij aan een verdere professionalisering van de markt.

Belangrijke pijlers binnen ons bedrijf zijn hygiëne en risicobeheersing. Door grondige reiniging en ontsmetting van ons materieel in onze eigen wasplaats voorkomen we besmetting gedurende het transport. Daarnaast voeren we een strikt hygiënebeleid. In de praktijk komt dit neer op strenge naleving van hygiëneregels voor alle medewerkers. 

Door nauwe samenwerking met onze klanten en een professionele aanpak zorgen wij dat uw kuikens veilig aankomen. Met een flexibele planning, een gedreven team van chauffeurs en een modern, verzorgd wagenpark dragen wij zorg aan het welzijn en gezondheid van de dieren gedurende het transport. Betrouwbaarheid en een snelle levering zijn voor ons prioriteit.

© 2023. Alle rechten voortbehouden. Dekkers Transport Holland B.V.