OVER ONS

PERSONEEL

Onze chauffeurs zijn niet enkel het visitekaartje van ons bedrijf maar ook van onze opdrachtgevers. Representativiteit en professionaliteit staan daarom binnen het bedrijf hoog in het vaandel.

U herkent onze chauffeurs aan de bedrijfskleding. Ze hebben de Nederlandse of Belgische nationaliteit en kunnen zich verstaanbaar maken in het Engels, Duits en/of Frans om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze hebben ruime ervaring in het internationaal transport en het zijn ware beroepschauffeurs.

Opleiding en training

Wanneer een chauffeur in dienst komst bij Dekkers begint deze aan een inwerkperiode van ongeveer drie maanden. In deze periode volgt de chauffeur een interne opleiding om ook een ‘passion for chicks’ te ontwikkelen.

Als tweede chauffeur doet deze ervaring op door mee te rijden met onze ervaren, geroutineerde chauffeurs. Zo leert deze de opdrachtgevers en het werk met de bijbehorende procedures en protocollen kennen.

Naast de interne opleiding behaalt de chauffeur de benodigde papieren, waaronder het certificaat van vakbekwaamheid pluimveetransport en het certificaat Security Awareness voor het aan- en afvoeren van eendagskuikens op luchthavens.

Door de gespecialiseerde aard van het werk volgt de chauffeur nog enkele interne trainingen waar de nadruk wordt gelegd op het optimaal transporteren van eendagskuikens. Hier  wordt o.a. ingegaan op een juiste omgang met het wagenpark en  onderwerpen als  gedrag, communicatie met de klant en hygiëne en bioveiligheid.

Zodra de chauffeur het vertrouwen heeft verdiend om alleen de weg op te gaan mag deze zich een vakbekwaam chauffeur pluimveetransport noemen.

© 2023. Alle rechten voortbehouden. Dekkers Transport Holland B.V.