OVER ONS

WASPLAATS

Truck Wash

In december 2016 is onze moderne NVWA-gecertificeerde wasplaats op de vestiging in Tilburg geopend. Conform de meest strenge milieu-eisen worden de wagens hier gereinigd en gedesinfecteerd.

Ons team steekt veel zorg in het onderhouden van het wagenpark. Er wordt nauwkeurig volgens procedures en met strikte controles gewerkt. Hierdoor is een effectieve en efficiënte reiniging mogelijk en wordt een betrouwbare reiniging gegarandeerd.

In een tijd waar ziektes zoals de vogelgriep de markt in een greep hebben is een optimaal hygiënebeleid prioriteit. Wij dragen de verantwoordelijkheid hier zorgvuldig mee om te gaan om de bioveiligheid te garanderen.

Krattenwasserette

Direct verbonden aan de Truck Wash is de krattenwasserette. Na het transport worden de trollies en rolcontainers met kratten direct gereinigd en gedesinfecteerd.

Ter voorbehandeling worden de rolcontainers met kratten onder een vernevelingsinstallatie geplaatst om de kwaliteit van reiniging te bevorderen.

Met de industriële Unikon krattenmachine worden de kratten vervolgens gereinigd en gedesinfecteerd, waarna deze worden opgeslagen voor het volgende transport.

Schone opslag

Elke klant vervoert zijn eendagskuikens in zijn eigen type container. Afhankelijk van de wensen van de klant vervaardigen wij maatwerk trollies in onze werkplaats voor een optimale laadcapaciteit en ventilatie.

We beschikken over trollies voor kartonnen dozen en voor plastic kisten en zijn daarnaast in het bezit van ongeveer 10.000 eigen plastic kisten voor het transport van eendagskuikens.

Tijdens het proces is veel aandacht voor een correcte scheiding van schone en vieze materialen. De scheiding van de wasplaats, krattenwasserette en opslag maakt eenvoudige reiniging mogelijk en voorkomt kruising van schone en vieze materialen.

© 2023. Alle rechten voortbehouden. Dekkers Transport Holland B.V.